hirdetés

Fénylő hajkorona a Konka D3 hajszárítóval

Kíméletesen, de hatékonyan szárítja a hajat

hír
Fénylő hajkorona a Konka D3 hajszárítóval 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-14

Neked is repül a hajad szárítást követően? Jó hírünk van, az elektrosztatikus feltöltődést is kivédi ez a hajszárító, amit hoztunk. Ugyanis a Konka D3 burkolata alatt egy ion generátor kapott helyet, ami rengeteg negatív ion létrehozására képes, így sokkal hatékonyabban és gyengédebben képes megszárítani a frizurádat, mint azok a konkurensek, amelyekben csak egy fűtőszál és egy ventilátor van. A Konka D3 egy teljesen megfizethető modell, ami most 12 500 Ft-ért kuponozható Banggoodról.

A Konka D3 egy plusz fejjel, pontosabban egy szűkített légfúvókával érkezik, ami mágneses módon, egyszerűen felcuppan a hajszárítóra. Ez a kiegészítő még a nyári hőségben is aranyat ér, ugyanis ezzel egyből megszáríthatod a hajadat egyenesre, nem kell még a forró hajvasalót is elviselned magad körül és a hajadat sem kínzod.

Ha nem szeretnéd a hajkoronádat tovább sanyargatni egy hagyományos hajszárítóval, akkor a Konka D3 előnyös választás ionos technológiájának köszönhetően, ráadásul 20%-os kedvezménnyel most 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a Banggood oldaláról, méghozzá ingyenes szállítással. Kattints a lenti webshop linkre!

hirdetés