hirdetés

Fedezd fel a világot felülről, a WLRC V196 PRO drónnal

Ezt most a kétkamerás FPV-drónnal egész jó áron megteheted

hír
Fedezd fel a világot felülről, a WLRC V196 PRO drónnal 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-09

Ha mindig is arról álmodtál, hogy madártávlatból nézhesd meg a világot, akkor a WLRC V196 PRO RC-drón a tökéletes választás számodra. Ez a drón bárkinek nagyszerű szórakozást nyújt, aki szereti a technológiát és a repülést. Képzeld el, ahogy a Balaton fölött lebegsz a drónnal és érdekesebb perspektívából készíthetsz felvételeket a tavon fodrozódó hullámokról, ringatózó hattyúkról vagy akár a Tihanyi-félszigetről és mindezt real time élvezheted a földön lévő kijelzőn.

Képzeld el, hogy a tihanyi apátságot körbe repülöd és mindezt egyetlen gombnyomással rögzíted, miközben a drón automatikusan elkerüli az akadályokat. Az infravörös szenzoroknak köszönhetően a WLRC V196 PRO 360°-os akadálykerülési képességgel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy nem ütközik bele semmibe. A WLRC V196 PRO képes önállóan repülni az általad kijelölt útvonalon. Ez azt jelenti, hogy akár a képernyőn egy egyszerű vonalrajzolással megadhatod, merre menjen, és a drón pontosan követi az útvonalat, közben pedig rögzíti az útba eső látnivalókat.

A drón beépített GPS-rendszerének köszönhetően mindig visszatalál a kiindulóponthoz akkor is, ha az akkumulátor lemerül vagy elveszíti a jelet. A 2,4 GHz-es frekvencián működő távirányító segítségével akár 150 méteres távolságból is irányíthatod, míg az élő FPV (First-Person View) funkcióval valós időben követheted nyomon a drón által rögzített képeket, akár 30 méteres távolságból is.

Ha szeretnél belekóstolni a drónok világába és élvezni a technológia adta lehetőségeket egy izgalmas és látványos formában, akkor ezt a lehetőséget kár kihagyni, mert a WLRC V196 PRO drón igen kedvező áron beszerezhető a Banggoodon. Használd a BG0c2762  kuponkódot, így 19 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megveheted, más költséggel nem is szükséges számolnod, viszont ha kettő akkumulátorral kéred, akkor 25 300 Ft-ba kerül a termék.

hirdetés