hirdetés

Fancy és mini: Wacaco Minipresso NS2 kapszulás kávéfőző

Mi még sose láttunk ilyen pici kávéfőzőt!

hír
Fancy és mini: Wacaco Minipresso NS2 kapszulás kávéfőző 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-12

A Wacaco Minipresso NS2 egy hordozható kávéfőző, amely kifejezetten azoknak készült, akik útközben sem szeretnének lemondani a minőségi eszpresszóról. Ez a készülék kompakt méretével és könnyű használatával tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kávét és szeretnének egy gyors, frissítő csésze eszpresszót készíteni bárhol, ahol épp vannak. Lássuk részletesen, mit kínál ez az innovatív eszköz, amit a Banggoodon most 24 300 Ft-ért a tiétek lehet!

A kávéfőző palack dupla falú héjszerkezete kiváló hőszigetelést biztosít, így a kívánt hőmérsékleten tartja a kávét anélkül, hogy túlmelegedne, vagy kellemetlenül forró lenne a készülék felülete. Emellett a Minipresso NS2 környezetbarát anyagokból készült, hiszen a készülék alapanyagainak 30%-a növényi alapú biomasszából származik.

Ha megtetszett ez az elegáns olívazöldben megkapható mini kávéfőző, akkor jó hírünk van, mert szereztünk kupont hozzá a Banggodtól. A BG138caa  kuponkódért mindössze 24 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezheted.

hirdetés