hirdetés

Eszement olcsó a Baseus USB hub

Még kupont sem kértünk rá, annyia jó áron dobja utánunk az Aliexpress

hír
Eszement olcsó a Baseus USB hub 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-23

Ha valaha is küzdöttél már azzal, hogy nincs elég USB-csatlakozás a laptopodon vagy asztali gépeden, a Baseus USB hub lehet a megoldás minden problémádra. Ez a 7 portos USB 3.0 hub nemcsak több USB-s kütyü csatlakoztatását teszi lehetővé, hanem lenyűgöző funkcionalitással is bír, mint például több monitor csatlakoztatása, valamint a gyors adatátvitel és töltés. És ami a legjobb, hogy most az Aliexpressen csupán 5200 forintért megvásárolhatod!

A Baseus USB hub a különböző megjelenítési módokat is támogatja, ami lehetőséget ad arra, hogy akár több monitort is használjunk egyszerre. Windows rendszeren használhatjuk a tükör módot, ahol a fő képernyőn megjelenő tartalom több kijelzőn is látható, vagy a kiterjesztett módot, ahol minden monitoron más tartalom jelenik meg. Mac OS esetén csak a tükör mód érhető el, így több kijelzőn ugyanaz a kép jelenik meg, ami a rendszer sajátosságai miatt korlátozott.

Ez a hub nemcsak a funkciókban erős, hanem a kivitelezésben is. Kompakt mérete miatt könnyedén elfér az íróasztalon, vagy akár magaddal is viheted. A modern eszközök széles körével kompatibilis, így mindennapi használatra és professzionális munkához egyaránt ideális választás. Az Aliexpressen eléggé leárazták, csupán 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek és még kuponkódot sem kér.

hirdetés