hirdetés

Erős és sok kiegészítővel rendelkezik a Redkey P9 porszívó

hír
Erős és sok kiegészítővel rendelkezik a Redkey P9 porszívó 1

Forrás: Aliexpress; Redkey Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-05

Igyekszik a Redkey is kiharapni magának egy szeletkét a piacból, de nincsen könnyű dolga, mert az Aliexpress tele van jó porszívóval. A P9 modell viszont olyan, ami szerintem nagyon megéri a pénzét, mert szürreálisan olcsó, nagyon erős és rengeteg kiegészítővel érkezik. Az Aliexpress Choice Day-en különösen alacsony áron rendelhető, érdemes rá beruházni, mert még 40 000 Ft sincs meg, ráadásul lengyelországi raktárból szállítják.

Az akkumulátora egy mozdulattal cserélhető, de egy töltéssel beállított módtól függően 60, 25 és 15 percig bírja, amik teljesen átlagos értékek. Kétféle módon tölthető, vagy magát a porszívót teszitek rá a töltőre, vagy csak az aksit.

Az Aliexpress Choice Day miatt most nagyon olcsó ez a gép, az RKxSC12  kuponkóddal és coin kedvezménnyel mindössze 39 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes, EU raktáras szállítással.

hirdetés