hirdetés

Éld át újra gyerekkorodat a Mini TV Retro játékkonzollal

620 klasszikus játék, most kevesebb, mint 4000 Ft-ért

hír
Éld át újra gyerekkorodat a Mini TV Retro játékkonzollal 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-13

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a TV előtt ültél, és klasszikus videojátékokat játszottál? A Mini TV Retro játékkonzol most visszahozza ezeket az időket, és újra átélheted a régi, kedves emlékeket. Ez a konzol 620 beépített klasszikus játékkal érkezik, így garantáltan megtalálod majd a kedvenceidet. Nincs szükség letöltésre vagy telepítésre, csak csatlakoztasd, és már indulhat is a nosztalgikus kaland!

Ez a konzol pontosan azt nyújtja, amit a retro játékok szerelmesei keresnek: tiszta, nosztalgikus szórakozást. AV kimenettel rendelkezik, ezért mielőtt megvásárolod, győződj meg róla, hogy a TV-d vagy monitorod rendelkezik AV csatlakozóval. Akkor sincs gond, ha nem, ebben az esetben a HDMI portos TV-kre egy ilyen eszközzel simán tudod csatlakoztatni.

A retro élmény most 3800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. Ha szereted a klasszikus videojátékokat, és szeretnéd újra átélni a gyerekkorod legjobb pillanatait, mindenképpen megéri a pénzét.

hirdetés