hirdetés

Dupla sütökossáral is olcsó a Geleipu DL8 air fryer

hír
Dupla sütökossáral is olcsó a Geleipu DL8 air fryer 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-23

Az átlagosnál nagyobb méretű air fryerek nagyon jól kihasználhatók két fővel is, de egy több tagból álló család esetében nem is jöhet más szóba. Ezen modellek nyilván drágábbak, mint a hagyományos, egykosaras berendezések, de egyáltalán nem megfizethetetlenek. Kínából van pár jó budget alternatíva, például a Geleipu D28 is ilyen, ami akciósan rendelhető a Háztartási Kütyüvásáron.

A duplakosaras kialakításnak két fő előnye van az air fryerek esetében. Ha nem kell nagy adagot készíteni, akkor arra használható, hogy a két rekeszben egyszerre más és más étel készüljön. Ha viszont a mennyiségre esik a hangsúly, mert mondjuk egy 4-5 fős családra kell főzni, akkor ugyanaz is belekerülhet, és akkor a nagyobb kapacitás a fő erénye.

A Geleipu D28 az egyik legolcsóbb olyan air fryer a piacon, ami két kosárral rendelkezik. Ezek egyenként kicsit kevesebb, mint 4 liter űrtartalmúak, összesen 7,5 liter étel fér a gépbe. Jóval nagyobb, mint egy hagyományos sütő, illetve nagyszerű benne, hogy a Sync Finish technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle étel készüljön különböző képpen, eltérő idő- és hőmérséklet beállításokkal, de mégis ugyanakkor készül el mindkét fogás. 1700 W teljesítményű, az érintőpaneljén állítható az idő 1 és 60 perc között és a hőfok 90 és 180 fok között, de hatféle előre beállított sütési móddal is rendelkezik, amelyek tökéletesek különféle ételek elkészítéséhez, a ropogós krumplitól a csirkeszárnyakig. Amikor a sütés a vége fele jár, akkor csipog a gép, hogy opcionálisan forgassuk meg a készülő ételt. A kosarak tapadásmentesek és mosogatógépben moshatók, így a tisztítás nem okoz gondot.

A gépet direkt beválogattuk a Háztartási Kütyüvásár kínálatába, mert nagyon kedvező árfekvésű. A Geekbuying pedig szolgáltatja hozzá az NNNRENDELJKINAIT140  egyedi kuponkódot, amivel már 42 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással, európai raktárból.

hirdetés