hirdetés

Dreame D9 Max: erős, de csendes takarítótárs

4000 Pa-os szívóerő, ami azért elég jó

hír
Dreame D9 Max: erős, de csendes takarítótárs 1

Forrás: Gshopper

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-17

A Dreame D9 Max csendes, hosszú üzemidőt kínál és remekül mássza a küszöböket – ezek a kiemelkedő tulajdonságok egy korábbi tesztünkből derültek ki, amely alapján most jó szívvel ajánljuk ezt a robotporszívót. Remek a minősége, egyszerűen használható, jön, megy, teszi a dolgát. Aki nem vágyik nagyon extra funkciókra, most érdemes lecsapnia rá, mert a Gshopperen 80 300 forintért hozzájuthat, elég a kuponunkat megadni.

Már a legtöbb porszívó feltörölni is tud, ez alól a Dreame D9 Max sem kivétel, ráadásul antibakteriális törlőpárnával van felszerelve. A víztartályába 270 ml víz fér, ezt pedig elektromosan képes adagolni, aminek az intenzitását három lépcsőben állíthatjátok.

Egy töltéssel akár 150 percig is tud takarítani, de ez nem is kifejezetten lényeges, mert ha merül, akkor automatikusan dokkol, majd ha feltöltött, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Beállíthattok az appban virtuális falakat, no-go és no-mop zónákat, így tökéletesen elszeparálhatjátok azokat a területeket, amiket szeretnétek, hogy békén hagyjon a robot. A no-mop zóna különösen fontos, mert például senki sem szeretné, hogy összevizezze a gép a szőnyegét, ugyanakkor annak a porszívózása kihagyhatatlan. Ha ennél is több részletre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes átolvasnotok a tesztünket a termékről. A Dreame D9 Max egy nagy tudású eszköz, szerethető tulajdonságokkal, a Gshopperen 80 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozzájuthatok, elég a gshopper30  kuponkódot megadni.

hirdetés