hirdetés

Dekoratív USB LED fényfüzérek APP vezérléssel 2990 Ft-tól

Készülj az ünnepekre varázslatos fényekkel

hír
Dekoratív USB LED fényfüzérek APP vezérléssel 2990 Ft-tól 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-10

A lakás vagy a kert dekorálása sosem volt ilyen egyszerű és izgalmas. Az 5, 10 vagy 20 méter (16,4/32,8/65,6 láb) hosszú, színes USB LED fényfüzérek tökéletes megoldást kínálnak arra, hogy bármely helyiséget pillanatok alatt különlegessé varázsolj. Vezeték nélküli vezérlésével és különféle színbeállításaival otthonod bármikor szemet gyönyörködtető látvánnyal ragyoghat. Ezek a fények nemcsak látványosak, hanem IP66-os vízállóságuknak köszönhetően kültéren is bátran használhatók akár esik, akár nagy pelyhekben hull a hó.

IP66-os vízállóságának köszönhetően a fényfüzérek bátran használhatók kültéren is. Esőben vagy akár hóesésben is megbízhatóan világítanak, ami különösen hasznos, ha kerti partihoz, esküvőhöz vagy bármilyen szabadtéri eseményhez keresel dekorációt. A színes, többféle üzemmóddal rendelkező LED fényfüzérek tökéletesek arra, hogy bármilyen ünnepet vagy eseményt emlékezetessé tegyenek. A rugalmas gumianyagnak köszönhetően a felszerelés gyerekjáték, nincs szükség komplikált műveletekre.

Ez a dekoratív USB LED fényfüzér több méretben már 2990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól elérhető a BG5cb0d2  kuponkód felhasználásával. Ráadásul ingyenes szállítással juthatsz hozzá, így egyéb költségek nélkül érkezik hozzád, hogy varázslatos fényárba boríthasd otthonod.

hirdetés