hirdetés

Data Frog P02 kontroller PC-hez és PS4-hez

Költséghatékony és kiváló minőségű játékélmény mindössze 5900 Ft-ért

hír
Data Frog P02 kontroller PC-hez és PS4-hez 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-17

A Data Frog P02 kontroller egy nagyszerű alternatíva, amely kompatibilis a PS4, PS4 Slim és PS4 Pro konzolokkal. Az eszköz kifejezetten azok számára készült, akik szeretnének egy megbízható és érzékeny vezérlőt használni a játékaikhoz, anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. A kontroller számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a zavartalan és élvezetes játékélményt.

Az eszköz egyszerűen csatlakoztatható PS4 konzolhoz vagy akár számítógéphez is, ehhez elegendő először a mellékelt USB-kábellel összekötni a konzollal, majd az első használat után már automatikusan kapcsolódik Bluetooth-on keresztül. Számítógépen való használathoz szükség van egy Bluetooth adapterre, amit külön kell beszerezni, viszont a csatlakozás menete egyszerű, néhány lépésben elvégezhető.

Ez a kontroller ideális tartalék vezérlőként vagy akár elsődleges választásként is megállja a helyét, legyen szó bármilyen PS4 kompatibilis játékról és remek értékeléseket is kapott. Most fekete és fehér színben, rendkívül kedvező áron, 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be a Banggoodról a BGbdbcb1  kuponkóddal, szállítási költséggel együtt.

hirdetés