hirdetés

Cserélhető fejes, bundaszárító kefe kedvenceinknek

Az Aliexpress a Choice Day-en most jutányosan adja

hír
Cserélhető fejes, bundaszárító kefe kedvenceinknek 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-02

A fényes bunda nem csupán esztétikai kérdés a házi kedvenceink esetében. A bunda illata – így a lakásunkban érzett szag is – nagyban függ, annak a tisztaságától, a kutya egészsége mellett. A rendszeres, esetleg túlzott fürdetés árthat is a szőrös barátainknak. Érdemes időnként felkeresni a kutyakozmetikust, bár sokkal költséghatékonyabb, ha mi magunk gondozzuk a négylábú kis szőrösök bundáját, ami nem mellesleg remek kapcsolatépítő móka is egyben a kisállat és a gazdi között.

A 280 W teljesítményű hajszárító három különböző hőmérsékletű levegőt fúj, hideg, langyos és meleg között tudunk váltani.

Ehhez a praktikus, szárítófejes kisállat keféhez most verhetetlen áron juthatunk hozzá az Aliexpress Choice Day-en, némi coinért cserébe 9 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés