hirdetés

Csak 8500 Ft a Nextool 4tool ED20 2200 lumenes aksis lámpa

Óriási fényerő, vízállóság és akár 120 órás üzemidő fillérekért

hír
Csak 8500 Ft a Nextool 4tool ED20 2200 lumenes aksis lámpa 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-02

Nem egy alap zseblámpa a Nextool 4tool ED20, igazi, sötét éjszakákra tervezték, így bátran vidd magaddal az éjszakába túrázni, de vedd elő bátran egy áramszünet esetén, a gyors biztosítéktábla ellenőrzésekhez is. Bitang erős, 2200 lumenes fényerőt kapott, ami négyféle módon állítható erősségű. A tenyérnyi elemlámpa vízállósággal és ütésállósággal is rendelkezik, így hosszantartó élettartamra számíthatsz nála, akár a rázósabb kalandok esetén is. Most csupán csak 8500 forintért be is zsebelheted a Banggood oldaláról.

A 21700-as beépített akkumulátora 4800 mAh kapacitású, az üzemideje pedig az erősség megválasztásától is függ, így míg a leggyengébb módban akár 120 órán át is képes üzemelni, addig a legerősebb fényerőnél 3 órás használatot bír. A lemerülést a bekapcsoló gomb LED fénye jelzi, pirosan világít, ha a töltöttségi szint 20% alá csökkent, ilyenkor a Type-C portján keresztül tudod újratölteni.

A közel 300 pozitív értékelés önmagáért beszél, nem érdemes kihagyni ezt az ajánlatot. Ha használod a BGAnniv120  kuponkódot, akkor 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá minimális, 500 forintos szállítási költség mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés