hirdetés

Csak 15 800 Ft a Drillpro 125 mm-es, aksis sarokcsiszoló

Ráadásul akár 2 akkupakkal is megveheted

hír
Csak 15 800 Ft a Drillpro 125 mm-es, aksis sarokcsiszoló 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

Egy jó flex egy barkácsműhelyből és egy ezermester táskájából sem hiányozhat. Ilyen a Drillpro 125 mm-es, akkus sarokcsiszolója is ami ergonomikus kialakítást, 800 W-os szénkefementes motort és 8500-as fordulatszámot kapott. Az erőteljes belsőnek hála könnyedén elbánik számos anyaggal, köztük a fémmel is. A közel 400 pozitív vásárlói visszajelzés önmagáért beszél. A Banggood oldalán most 1 és 2 akkupakkal is megvásárolhatod az intelligens kijelzővel is felvértezett eszközt.

A csomag tartalmaz egy védőburkolatos és fogantyús sarokcsiszolót, egy villáskulcsot a korongok rögzítéséhez, egy töltőt és a kiválasztott csomagtól függően egy vagy két akkumulátort. Nagyon csábító ajánlat, hiszen 1 darab akkuval együtt csak 15 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, 2 darab aksival pedig 18 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod és még kuponkódot sem kell hozzá használnod.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés