hirdetés

Colmi R06 okosgyűrű, mindössze 6000 forintért

Aktivitást mérő, viselhető eszköz az egészségedért

hír
Colmi R06 okosgyűrű, mindössze 6000 forintért 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-03

A Colmi R06 gyűrű sokszor praktikusabb, mint egy aktivitásmérő vagy okosóra, például az operában elegánsabb, alvás közben kényelmesebb és mindig teljes diszkrécióban végzi a dolgát. Az ujjak artériáján keresztül, a teljes nap során számos fiziológiai mérést végez és tájékoztatja viselőjét egy applikáción keresztül ezek értékeiről. Ez az elegáns egészségfigyelő, viselhető eszköz most az Aliexpressen nagyon kedvező áron beszerezhető, mindössze 6000 Ft-ért.

Nyilván muszáj egy ilyen kütyüt is időről-időre tölteni, de mivel nincs kijelzője, így legalább nem kell annyira sűrűn. A mágneses töltőjével már 1 óra alatt fel lehet tölteni és egy hétig funkcionál. A gyűrű egy dedikált applikációval (Qring) csatlakozik a telefonodhoz, ahol egyszerűen nyomon követheted az összes adatot és beállíthatod a gyűrű működését. Az okosgyűrű tökéletesen illeszkedik a stílusos és aktív életet élők igényeihez, legyen szó munkáról, sportról vagy pihenésről. Vastagsága 2,7 milliméter és összesen ötféle méretben rendelhető, 18,3 és 21,6 mm-es átmérő között lehet választani. A dizájnja klasszikus, van arany és fekete verzió is.

A Colmi R02 gyűrű piszkosul olcsó lett, az Aliexpressen most 10% coin kedvezménnyel, ingyenes szállítási opcióval csak 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szerintem érdemes lecsapni rá ezen az áron.

hirdetés