hirdetés

Bőven ár alatt a gyönyörű Motus City e-bike,

Nemcsak szép, de nagyon jó is a Motus City és most csak 216 ezer Ft

hír
Bőven ár alatt a gyönyörű Motus City e-bike, 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-20

Azokat a szavakat nem publikálhatjuk, amelyek elhagyták a főszerkesztő ujjait, amikor átküldte ennek a bringának az árát! De nagyjából azt jelentette, hogy döbbenetesen alacsony ár az e-bike milyenségéhez képest. Lássuk is, mit is ajánl nekünk a Motus City e-bike alig 200 ezerért!

A kerékpár mindössze 25 kg-os tömege megkönnyíti a kezelhetőséget, legyen szó tárolásról vagy szállításról. A 178x66x82-97 cm-es méretei pedig biztosítják, hogy a kerékpár kényelmesen használható legyen különböző testmagasságokhoz igazodva.

Az 5-6 órás töltési idő gyors és praktikus, így a Motus City mindig készen áll arra, hogy új kalandokra induljunk. Ez az e-bike nemcsak a megjelenésével hódít, hanem az árához képest elképesztő teljesítményével is, amely lehetővé teszi, hogy stílusosan és hatékonyan közlekedjünk a városban.

A Motus City elektromos bicikli nemcsak megjelenésében lenyűgöző, hanem teljesítményével is kiemelkedik a kategóriájában, különösen figyelembe véve a mindössze 216 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árát, amiért most a Banggood kínálja a Motusebike  kuponkódért cserébe.

hirdetés