hirdetés

Blitzwolf napelemes, mozgásérzékelős lámpa 5500 Ft-tól

A szerelésmentes, vízálló lámpa többféle csomagban is választható

hír
Blitzwolf napelemes, mozgásérzékelős lámpa 5500 Ft-tól 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-04

Könnyebb dolgod nem is lehetne, mint amilyen az SM-OLT1 lámpával lesz. Szinte teljesen szerelésmentes, hisz se áramforrásra, se egyéb kábelekre nem lesz szükséged, maximum két csavarra vagy kétoldalú ragasztóra, amivel a falra cuppantod.  Ezenfelül még saját napelemmel táplálja az aksiját és még mozgásérzékelőt is szereltek rá. Ez egy ízig-vérig farkasos minőségű lámpa, ne ijedj meg ha a terméklapon más márkanévvel találkozol. A BlitzWolf világítási termékei átnevezésre kerültek BlitzWill és Somoreal névre.

A Banggoodról most többféle kiszerelésben választhatod kedvezményesen, ha használod a BG7919a5  kuponkódot. Az árak így fognak kinézni:

1 darab esetén: 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

2 darab esetén: 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

4 darab esetén: 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés