hirdetés

BlitzWolf BW-HP5 Lite Bluetooth fejhallgató 15 ezer alatt

Tökéletes hangzás és kényelem egyben

hír
BlitzWolf BW-HP5 Lite Bluetooth fejhallgató 15 ezer alatt 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-26

A BlitzWolf BW-HP5 Lite Bluetooth fejhallgató ideális választás azok számára, akik kiváló hangminőségre és kényelmes használatra vágynak, akár útközben, akár otthon. Az aktív zajszűrés, a hosszú üzemidő és a több eszköz egyidejű csatlakoztatása révén ez a fejhallgató a modern felhasználók igényeit teljes mértékben kielégíti.

A legújabb Bluetooth 5.3 technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít 10 méteres távolságban is. A multipontos csatlakozás lehetővé teszi, hogy egyszerre két eszközhöz csatlakoztasd a fejhallgatót, így könnyedén válthatsz a különböző eszközök között, legyen szó zenehallgatásról vagy telefonhívásokról. A beépített 1000 mAh-es akkumulátor lenyűgöző üzemidőt biztosít. Aktív zajszűrés nélkül akár 75 órán át is használhatod a fejhallgatót, míg zajszűréssel is elérheted az 50 órás zenehallgatási időt. Egy teljes töltés mindössze 3,5 órát vesz igénybe, így gyorsan újra használatra kész lesz. A fejhallgatón találhatóak fizikai gombok, amelyekkel könnyedén szabályozhatod a hangerőt, válthatsz a számok között, valamint fogadhatod a bejövő hívásokat.

A hosszú üzemidő és a Bluetooth 5.3 technológia révén ez a fejhallgató megbízható társad lesz a mindennapokban. Szerezd be most kedvezményesen a Banggood előrendelési akciójában, hiszen csak 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., kupon sem kell hozzá és nem számítanak fel plusz költséget sem.

hirdetés