hirdetés

Blitzhome sv2209 szuvidáló 15 ezerért? Kell!

Tökéletes ízek és textúrák minden alkalommal

hír
Blitzhome sv2209 szuvidáló 15 ezerért? Kell! 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-06

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején még csak álmodhattunk arról, hogy egy szuvidáló gép elérhető áron kerüljön a háztartásokba. A kínai gyártástechnológia fejlődésének köszönhetően azonban ez az álom mára valósággá vált, így a főzés szerelmesei számára egyre inkább elérhetővé válik ez az eddig luxuscikknek számító készülék. A konyhai forradalom most újabb állomásához érkezett, hiszen a BlitzHome SV2209 szuvidáló gép a Banggood Anniversary keretében még kedvezményesebb áron lehet a tiéd.

Tökéletesen a 0-3,3 cm vastagságú, 4-15 literes edényekkel használható. Rendkívül csendes, mindössze 15 dB zajszinttel működik. A beépített LED kijelző és a színes jelzőfények segítenek a főzés folyamatos ellenőrzésében. Ez az eszköz nemcsak a konyhádba hoz forradalmi újítást, hanem ajándékként is kiváló választás lehet családod és barátaid számára.

Habár a szuvidáló gépek (elsősorban az áruk miatt) még nem terjedtek el széles körben Magyarországon, a BlitzHome SV2209 a BG15d9d5  kuponkóddal most rendkívül kedvező áron, 15 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető EU raktárból a Banggood szülinapi akciójában. Ha már régóta gondolkodtál egy szuvidáló beszerzésén, most itt a tökéletes alkalom, hogy új szintre emeld konyhai tudományod ezzel az innovatív eszközzel.

hirdetés