hirdetés

Blackview Tab 7 tablet 45 000 Ft alatt

Ha egy nem-zsebbe-nyúlós jó dealt keresel

hír
Blackview Tab 7 tablet 45 000 Ft alatt 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-21

A Blackview Tab 7 tablet egy modern, megbízható eszköznek ígérkezik, amely tökéletesen illik a mindennapi digitális életstílusodhoz. Legyen szó munkáról, tanulásról, vagy szórakozásról, ez a táblagép minden helyzetben megállja a helyét. A kiváló ár-érték arány mellett számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek miatt érdemes rá figyelmet fordítani.

Az alapértelmezett 64 GB tárhely bőséges helyet biztosít az alkalmazások és fájlok számára, de ha többre van szükséged, a tárhelyet akár 1 TB-ig is bővítheted egy TF kártya segítségével.

A táblagép egy 6580 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így szinte egész nap használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a lemerülés miatt. A 10 W-os gyors töltés révén pedig hamar újra üzemkész állapotba hozhatod a készüléket.

5 MP-es hátsó és 2 MP-es elülső kameráival könnyedén megörökítheted a fontos pillanatokat, vagy részt vehetsz videóhívásokban. A beépített kettős hangszórók egészen jó hangminőséget biztosítanak, így minden tartalmat élvezetesebben fogyaszthatsz. A táblagép támogatja a Google Play áruházat, így könnyedén letölthetsz és telepíthetsz több ezer alkalmazást.

WiFi 802.11a/b/g/n/ac támogatással rendelkezik, így stabil és gyors internetkapcsolatot biztosít. A Type-C csatlakozó lehetővé teszi a gyors adatátvitelt és a kényelmes töltést.

A Blackview Tab 7 táblagép egy ügyes kis gép, amely minden alapvető funkcióval rendelkezik, amit egy táblagéptől elvárhatsz. Csinos kijelző, egészen erőteljes teljesítmény, hosszú üzemidő és sokoldalú csatlakozási lehetőségek teszik ideális választássá mindennapi használatra. Ezek mellett az ár is igen kedvező, most csupán 40 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a RKSULI12  kupon felhasználásával, ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád, így nem kell nagyon mélyen a zsebedbe sem nyúlnod.

hirdetés