hirdetés

Baromi erősre sikerült az Astrolux EC01X zseblámpa

Hosszú üzemidejű és power bankként is használható zseblámpa kültéri kalandokhoz

hír
Baromi erősre sikerült az Astrolux EC01X zseblámpa 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-05

Az Astrolux EC01X egy rendkívül erős és sokoldalú zseblámpa, amely kiváló választás mind szabadtéri tevékenységekhez, mind professzionális felhasználásra. A 6800 lumenes fényerő és a 1765 méteres hatótávolság biztosítja, hogy sötét környezetben is jól látható és biztonságos legyen a tájékozódás. Az SBT90.2 LED mag élettartama 100 000 óra, így hosszútávon megbízható fényforrást biztosít.

Ez a durván erős zseblámpa kiválóan alkalmas hosszabb utakra, túrákra, valamint professzionális feladatok elvégzése közben sem hagy cserben. Strapabíró, és a tartozékok, mint például a vállpánt és a rögzítőcsavar, tovább növelik a praktikusságát. A Type-C USB gyorstöltés lehetővé teszi a zseblámpa gyors és kényelmes újratöltését, míg a piros és kék fényjelzők mutatják a töltés állapotát.

Az IPX6 vízállósági besorolás és az 1 méteres ütésállóság biztosítja, hogy az EC01X bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét, legyen az eső vagy hó. A zseblámpa intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszere gondoskodik róla, hogy hosszabb használat során se melegedjen túl, automatikusan csökkentve a fényerőt, ha a hőmérséklet elérné az 52 fokot.

Az Astrolux EC01X zseblámpa a Banggood Anniversary keretében most igen kedvező áron, 39 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a BGAnniv102  kuponkód felhasználásával. Ez igen méltányos ár, ha azt nézzük milyen erős és sokoldalú eszközről van szó. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés