hirdetés

Bakeey Type-C kábel 240 W gyorstöltéshez és adatátvitelhez

Thunderbolt 4 kompatibilitás, 40 Gbps adatátvitel, gyorstöltés és akár 8K/60Hz-es videóátvitel

hír
Bakeey Type-C kábel 240 W gyorstöltéshez és adatátvitelhez 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-26

A Bakeey kiváló minőségű USB-C kábele támogatja az akár 7680×4620 felbontású kép- és videóátvitelt, a maximális adatátviteli sebessége akár 40 Gbps, kompatibilis a Thunderbolt 4-gyel, ráadásul még a 240 wattos gyorstöltésre is képes. Az 1, 1,5 és 2 méteres hosszúsággal választható vezeték strapabíró, fonott kialakítással, 2600 forinttól beszerezhető.

Árulnak belőle 1, 1,5 és 2 méteres hosszúságú darabot is fekete színben, így pedig az árak az alábbiak lesznek a Rendkinai914  kód használatával:

1 m: 2600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
1,5 m: 2800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
2 m: 3200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más kütyüket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés