hirdetés

Az Xdobo Star BT hangszóró galaxis projektorral 30 500 Ft

Lehozza neked a csillagokat is

hír
Az Xdobo Star BT hangszóró galaxis projektorral 30 500 Ft 1

Forrás: Aliexpress, Camera Earphone Store, Xdobo

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Az Xdobo Star egy Bluetooth hangszóró és egy csillagprojektor szerelemgyereke, vagy mondhatnánk úgy is, hogy 2 az 1-ben csoda cucc. 12 órás üzemidő, 100 W összteljesítmény, TWS móddal sztereó hangzás és appal testreszabható galaxisvetítés. Persze ennek a multifunkcionalitásnak meg is kérik az árát, de néha bizony megéri kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni, ha valami igazán jót találunk. Kuponnal 30 500 forintért elrepítheted a nappalidat az űrbe, a „csillagok közé utazós” lejátszási listád hallgatása közben.

Itt találod még a non plus ultrát, azaz a csillagprojektort is. A vetítés hosszát időzítheted is 15, 30, 60 vagy 90 percre, a fényerejét pedig 30-100 százalék közötti tartományba variálhatod. Természetesen tartozik hozzá egy okostelefonos applikáció is, amiben rengeteg dolgot testre szabhatsz a hangzás és a vetítés kapcsán is, mint például a színeket, a vetítés módját és azt, hogy a zene Bluetooth 5.3 kapcsolaton, TF, AUX, FM vagy USB porton keresztül jöjjön. A hangszóró – IPX4 szabvány szerint – vízálló testén, egy gumi borítás mögött bújnak meg az előbb említett portok, illetve a 6,6 mm-es mikrofon dugalj is.

Nagyon izgalmas hangszóró és csillag projektor hibrid az Xdobo Star, amit most érdemes Aliexpressről a RendeljFS8  kuponkóddal rendelni. Az ára így csak 30 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes házhozszállítással.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés