hirdetés

Az Imou Cue 2C pet cam vagy baba monitor? Te döntöd el

Alap biztonsági kamera, elég jó funkciókkal, négyes pakkban

hír
Az Imou Cue 2C pet cam vagy baba monitor? Te döntöd el 1

Forrás: Aliexpress, Cutesliving Store

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-07

Az Imou Cue 2C egy kompakt és hatékony beltéri biztonsági kamera, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik. Egyszerűen telepíthető, diszkréten dolgozik 7/7 és 0-24, ideális megoldás lehet pet camnek, vagy baba őrzőnek. Az Aliexpressen most nagyon jó áron elérhető, érdemes megvenni, de előbb olvasd el, hogy mit tud!

Az eszközt az Imou Life applikációból lehet vezérelni, többek között megadható, hogy mikor legyen aktív és mikor nem, illetve mely területeket figyeljen és melyeket ne. Beépített diktafon funkciójával fel is veheted az eszköz által detektált hangokat. Az alap biztonsági kamerás funkciókat támogatja, így jól használható, ráadásul a saját alkalmazásán túl használható Alexával és Google Assistanttel is.

Kicsi, kompakt dizájnjának köszönhetően bárhol elfér, engem emlékeztet a régi, autóutak fölé benyúló lámpatestekre, szóval szerintem simán lámpának nézhető. Szerelheted falra, mennyezetre, de a polcon is megáll. A kamera működési hőmérséklete -10°C és 45°C között van, és 5V-os hálózati áramforrást igényel, a fogyasztása pedig kevesebb mint 3,1 W. Kompatibilis Windows-rendszerekkel, valamint Android- és iOS-eszközökkel is használható.

Használd a 10CD08  kuponkódot az Aliexpressen és vásárold meg csak 24 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért az Imou Cue 2C biztonsági kamerát négyes csomagban, tehát darabja alig több, mint 6000 forintra jön ki!

hirdetés