hirdetés

Az Essager 65 W-os töltő gyorsan feltölt minden kütyüt

Az Essager GaN-technológiás gyorstöltője tökéletes megoldás laptopok és okostelefonok energiaellátáshoz

hír
Az Essager 65 W-os töltő gyorsan feltölt minden kütyüt 1
Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-15

Az Essager 65 W-os nem csupán egy átlagos töltő. Ez az eszköz a legújabb technológiák alkalmazásával készült és képes kielégíteni szinte minden eszköz töltési igényét, legyen szó laptopokról, okostelefonokról vagy táblagépekről. A GaN (gallium-nitrid) technológia lehetővé teszi, hogy a töltő kompaktabb legyen, miközben nagyobb teljesítményt nyújt, ezáltal a mindennapi használat során tökéletes társad lehet.

Az Essager töltő intelligens töltésvezérlője automatikusan felismeri az eszközt, és az optimális töltési sebességet biztosítja. Világszerte használható, hiszen 100-240 V-os bemeneti feszültségtartománnyal rendelkezik, így bárhol is jársz a világban, biztos lehetsz benne, hogy eszközeid mindig készen állnak a használatra. Az USB-C porttal akár 65 W teljesítmény leadására is képes, ami tökéletes választás lehet akár a legújabb, nagy teljesítményű laptopok töltésére is.

Az Essager 65 W-os töltő kompakt és könnyű kialakítása miatt tökéletesen illik a mindennapi élethez. Legyen szó utazásról vagy egyszerűen csak az irodában való használatról, a töltő könnyen hordozható, és nem foglal sok helyet a táskádban. 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára aprópénz most az Aliexpressen, így kupon nincs is rá, viszont más költség sem merül fel és pikk-pakk megérkezik az európai raktárból.

hirdetés