hirdetés

Alig 17 000 Ft a brutális töltőállomás, a BlitzWolf BW-S28

Erőteljes teljesítmény és modern dizájn egyetlen eszközben

hír
Alig 17 000 Ft a brutális töltőállomás, a BlitzWolf BW-S28 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-09

A BlitzWolf BW-S28 nem csupán egy egyszerű töltő, hanem egy igazi erőmű, amely minden eszközöd számára biztosítja a szükséges energiát, ráadásul villámgyorsan. Ez a 260 W teljesítményű, 5 portos USB-töltőállomás elegáns fekete dizájnjával és praktikus digitális kijelzőjével egy igazi mindenes, ami bármilyen modern otthon vagy iroda nélkülözhetetlen kelléke lehet.

Digitális kijelzője valós időben mutatja az egyes portok aktuális töltési teljesítményét, így mindig pontosan tudod, hogy melyik eszköz mennyi energiát kapott. Emellett a készülék többféle töltési protokollt támogat, beleértve a PD3.1, QC4+, QC3.0 és PPS szabványokat, így bármilyen modern kütyüvel kompatibilis.

Nem túlzás azt mondani, hogy a BlitzWolf BW-S28 töltőállomás egy igazán figyelemreméltó eszköz. Kialakítása és funkcionalitása az otthoni vagy irodai használat során is remekül helytáll, ráadásul a GaN technológia és a gyors töltési protokollok használatával kimagasló teljesítményt nyújt. Ez az eszköz minden modern igényt kielégít, és az ára is teljesen korrekt a kategóriájában. A BlitzWolf BW-S28 tehát remek választás, ha megbízható és erőteljes töltőállomást keresel. Most a Banggood 18th Anniversary akcióban, a BGef2de9  kuponunk segítségével 17 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd.

hirdetés