hirdetés

A Xiaomi Mijia zseblámpával 150 m-re is elvilágíthatsz

3 fokozatban állítható színhőmérséklet és fényerősség

hír
A Xiaomi Mijia zseblámpával 150 m-re is elvilágíthatsz 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-14

Az idén debütált Xiaomi Mijia zseblámpa már kompakt kialakítása miatt belopná magát a szívünkbe, de ennél sokkal többet rejt. Az állítható színhőmérsékletén kívül a fényereje is szabályozható maximum 1000 lumenig és ezzel az erősséggel akár 150 m-re is elvilágít. Használható hangulatfényként, felakasztva tábori lámpaként, de képes SOS-jelzés leadására is. Nagy kapacitású akkumulátor táplálja, amely maximálisan 30 óra üzemidőt biztosít, így a hosszabb éjszakai kalandok során sem kell aggódnod a lemerülése miatt. Most nagyon jó áron, csupán 9000 forintért vihető.

A főfény mellett a Mijia zseblámpa támogatja a hangulatfény üzemmódot is, három állítható színhőmérséklettel, hideg és meleg fények között(2700 K-tól egészen 4000 K-ig). Ezenkívül van egy gyertya funkciója is, amely a lángok fényhatását szimulálja, lágy fénnyel hangulatos és pihentető légkört teremtve. A másik szituációs véglet a vészhelyzet, amelynek esetén villódzó, SOS-fénnyel tudsz jelezni, ha nálad van ez a lámpa.

A zseblámpát egy 3100 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátor táplálja, amely maximálisan 30 óra üzemidőt biztosít. Ez gondoskodik arról, hogy a zseblámpa hosszú ideig használható legyen gyakori újratöltés nélkül. Ezenkívül a zseblámpa házát úgy tervezték, hogy IP65 tanúsítvánnyal víz- és porálló legyen, sőt a töltőportot puha gumisapkával látták el a további védelem érdekében, így alkalmas a szabadtéri változékony időjárási viszonyok esetén való használatra. Egy másik érdekes funkció a rejtett kampós kialakítás az alján, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felakaszd különböző körülmények között, például kempingezéskor. Ezáltal a Mijia zseblámpa nemcsak sokoldalú világítóeszköz, hanem a szabadtéri tevékenységek praktikus kiegészítője is lesz.

Ha használod a Bangood BGCMP79  kuponját, akkor mindössze 9000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe tiéd lehet ez a multifunkciós világítóeszköz. Ezenkívül csak egy nagyon minimális, 100 forintos szállítási költséggel kell majd kalkulálnod.

hirdetés