hirdetés

A Viofo A119 V3 autós kamera már 31 000 Ft-tól kapható

Most az Aliexpressen többféle verzióra és memória kártyákkal együtt is lecsaphatsz rá

hír
A Viofo A119 V3 autós kamera már 31 000 Ft-tól kapható 1

Forrás: Aliexpress, VIOFO Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-13

Manapság már szinte minden járműben találkozhatsz menetrögzítő kamerákkal. Ez egyrészt növeli az autósok biztonságérzetét, másrészt egy baleset során hasznos lehet a videós bizonyíték. Több mint tízezer közlekedési baleset történik évente, amiben szinte mindig anyagi kár keletkezik. Egy ilyen eszköz sokszorosan visszahozhatja az árát. Most az Aliexpressen a Viofo A119 V3 nagyon kedvező, 31 000 forinttól indul többféle verzióval.

Itthon ez a típus 36 500 forinttól indul, de most az Aliexpressen többféle verzióra és memória kártyákkal együtt is lecsaphatsz rá sokkal jobb áron a RendeljFS8  kuponkóddal:

Fedélzeti kamera: 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + GPS modul: 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + CPL: 36 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + Hardver kit: 36 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + GPS modul + Hardver kit: 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + GPS + CPL: 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Fedélzeti kamera + GPS + CPL + Hardver kit: 43 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ha raksz a kosárba még egy 32 GB-os memória kártyát, akkor körülbelül 3000 forinttal, 64 GB-os esetén 5000 forinttal, 128 GB-os esetén pedig 9000 forinttal fog nőni a végösszeg.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés