hirdetés

A színes kijelzős Baldr időjárás állomás csak 8300 Ft

Vezeték nélkül is üzemeltetheted

hír
A színes kijelzős Baldr időjárás állomás csak 8300 Ft 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

Jó lenne tudni, hogy milyen hőmérsékletre és mennyi csapadékra számíthatsz a következő napokban, igaz? Sőt az is nagyon hasznos, ha indulás előtt látod, hogy elég lesz-e a rövidnadrág vagy rétegesebb öltözködés ajánlott. Ezt tudja a Baldr vezeték nélküli, színes kijelzős időjárás állomása. Mutatja a külső és belső hőfokot, a páratartalmat és még a légnyomást is, de időjárás előrejelzéssel és ébresztő funkcióval is megkönnyíti a mindennapokat. Ráadásul fagyponthoz közeli hőmérséklet esetén figyelmeztet is. Mindezért a tudásért csak 8300 forintot kérnek el a Banggoodon.

A kütyüt automatikusan sötétedő, meleg fényű háttérvilágítással szerelték fel. AC adapter (tartozék) vagy 3 darab AAA elemmel (nem tartozék) működtetheted.

A Banggood BG0195fd  kuponkódjával most 8300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be, ingyenes szállítás mellett.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés