hirdetés

A SmartAI H5 erős kis morzsaporszívó

Könnyű morzsaporszívó, erős szívóhatás, most igen olcsón

hír
A SmartAI H5 erős kis morzsaporszívó 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-07-26

16 Kpa elég nagy teljesítmény, főleg ennyi pénzért, amennyibe most a kuponos akciónkban kerül ez, a vezetéknélküli kézi porszívó. De mennyi is ez a 16 Kpa? Például, ha morzsaporszívó teljesítménye 1 KPa, akkor csak port tud szívni. Ha a teljesítmény 8,5 Kpa, akkor képes a por és a hajszálak felszívására is, de ez eléri a 16 Kpa-t, így a kézi porszívó nemcsak a port és a szőrszálakat, hanem az ételmorzsákat, apró piszkot, törmeléket is képes felszívni.

A Type-C típusú csatlakoztatója van, így akár power bankről, laptopról, USB-adapterről is feltölthetjük, otthon és utazás közben is azonnal csatlakoztathatjuk, nem kell aggódni amiatt, hogy kifogy a porszívó energiája. Súlya mindössze 0,5 kg, így tényleg könnyű használni. A 200 ml-es tartály egyetlen gombnyomásra kinyílik és máris üríthető, ráadásul vízzel is tisztítható a portartály, valamint a szűrő is.

Ez az erős kis morzsaporszívó most elképesztő kedvezménnyel vásárolható meg, csupán 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, használd a 8SXKPOCX  kuponkódot és most áfamentesen kiszállítják, viszont a biztosítás nincs benne ebben az árban.

hirdetés