hirdetés

A Ranvee-nál senki sem adja olcsóbban ezt a porszívót

A Proscenic P10 Ultra ára ennél lejjebb már nem nagyon eshet

hír
A Ranvee-nál senki sem adja olcsóbban ezt a porszívót 1

Forrás: Ranvee

Atika
írta: Atika
2024-07-19

Ha olcsón kerestek álló porszívót, akkor minden esetben a Proscenic valamelyik modelljét szoktuk ajánlani. A népszerű P10 továbbfejlesztett változata a P10 Ultra, ami idén év elején mutatkozott be, és bár akkor sem kértek érte sokat, mindenki tudja, hogy idővel az olcsó termékek ára is elkezd esni, nincs ez másképpen ebben az esetben sem. A Proscenic porszívóját a Ranvee-tól tudjátok jelenleg a legjobb áron megvásárolni az 5R2DV2E5WDTZ  kuponkóddal, így csak 34 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. Lengyel raktárból, szállítási és egyéb költségektől mentesen érkezik.

A Proscenic P10 Ultra számos kiegészítővel, köztük egy fali tárolóval érkezik, így mindig kéznél lesz, mégis kevés helyet foglal. Töltés esetén sem kell leakasztanotok róla, de az akkumulátort közvetlenül is tölthetitek, ha leveszitek azt a porszívóról.

A Ranvee kínálatában a legolcsóbb jelenleg ez a porszívó, az 5R2DV2E5WDTZ  kuponnal csak 34 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, pedig lengyel raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés