hirdetés

A Powdeom töltőállomás a kütyü-rajongók társa

Power station igazán nagy geekeknek

hír
A Powdeom töltőállomás a kütyü-rajongók társa 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-12

Kicsit rácsavarodtam az olyan letisztult, minimalista formákra, mint a Powdeom töltőállomás, ami a trendeknek megfelelően, hozza a bőr kallantyújával a retro feelinget is. Persze nem az esztétikájáért szerettem bele! Ha te is sokat utazol, gyakran dolgozol útközben, vagy egyszerűen csak rajongsz a kütyükért, a Powdeom töltőállomás minden bizonnyal neked is legjobb társad lesz. Ez az eszköz nemcsak egy hagyományos power bank, hanem egy igazi energiaforrás, amely számos modern eszközt képes ellátni, bárhol is legyél.

Az 1,8 kg-os Powdeom töltőállomás könnyen hordozható, így ideális választás azok számára, akik gyakran úton vannak. A beépített LED-világítás három üzemmóddal rendelkezik – olvasófény, SOS, villogó –, amely további hasznos funkciót kínál, különösen éjszakai tevékenységek során vagy vészhelyzetekben. Ez az eszköz nemcsak erős és sokoldalú, hanem a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet. A beépített akkumulátorkezelő rendszer (BMS) gondoskodik arról, hogy a töltőállomás minden körülmények között biztonságosan működjön, legyen szó túlmelegedésről, túlfeszültségről vagy rövidzárlatról.

Kompakt, de erőteljes megoldás mindazok számára, akiknek fontos, hogy eszközeik mindig használatra készek legyenek, bárhol is tartózkodjanak. Most nagyon olcsó – BG0e0f72  kuponkódért cserébe – a Banggood oldalán, csupán 33 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni, más költséggel nem is kell számolni.

hirdetés