hirdetés

A Meco Eleverde légfúvóját érdemes megvenni

Sűritett levegős légfúvó finommechanikához

hír
A Meco Eleverde légfúvóját érdemes megvenni 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-09

Nincs egy hete, hogy a szerkesztőségben kérdezte egy kollégánk, hogy nem láttunk-e jónak ígérkező, de olcsó air dustert, mert ki kell pucolni a laptopokat és a kávéőrlőnek sem ártana. Akkor egy közel 20 ezer forintos darabot találtam, ebben a kategóriában a legolcsóbban, most viszont 7200 forintért vehetünk már a Bangoodon.

A készülék akár 30 percig is működik egyetlen töltéssel és csupán 2 óra alatt teljesen feltölt, Type-C-n keresztül. A levegőfújó külön vezérlőgombokat kínál a be- és kikapcsoláshoz, valamint a fokozat megválasztásához, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és precíz használatot. Nincs szükség arra, hogy folyamatosan nyomva tartsd a bekapcsológombot, ami még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a használatot. A hagyományos sűrített levegős spray-vel szemben ez az eszköz egy egyszeri beruházás, amely hosszú távon pénzt és energiát takarít meg.

Frissítés! Az eredeti kupon sajnos elfogyott, de kínai raktárból elérhető 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGf470a4  kuponkóddal!

hirdetés