hirdetés

A KUULAA Mini power bank csak 4000 Ft-ba kerül

A KUULAA KL-YD47 egy ultrakompakt hordozható külső aksi

hír
A KUULAA Mini power bank csak 4000 Ft-ba kerül 1

Forrás: Aliexpress

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

A látszat néha csal, Kínában valószínűleg teljesen mást jelent a brand neve, mint nálunk, így nem kell megijedni a KUULAA KL-YD47 Mini power bank extra jó cucc, baromi olcsón. Kapható belőle Type-C és Lightning csatlakozós verzió, jó sokféle színben, így az Androidosok és az iOS-esek igényei is ki lesznek szolgálva. Iphone-okkal, Androidos telókkal és tabletekkel is gond nélkül tudod használni ezt az okos kis power banket.

A power bank bemeneti és kimeneti teljesítménye 5 V/2,4 A, ami biztosítja, hogy a töltés gyors és hatékony legyen. Ez a töltési sebesség elég ahhoz, hogy gyorsan újra életre keltsük a lemerült cuccokat, anélkül, hogy hosszú órákat kellene várnod. A KUULAA KL-YD47 Mini power bank anyaga ABS és PC tűzálló műanyagból készült, ami biztosítja a termék tartósságát és biztonságos használatát. A kompakt méret és a beépített csatlakozó kombinációja ideálissá teszi ezt az eszközt mindazok számára, akik gyakran vannak úton, vagy egyszerűen csak szeretnének biztosra menni, hogy telefonjuk sosem marad áram nélkül.

4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért ez a ultrakompakt külső töltő ajándék, és az Aliexpressen hozzá is juthattok ennyiért az 5000CG093  kuponkódért cserébe, más költséggel nem is kell számolnod. A vásárláskor választhattok fekete, fehér, kék, rózsaszín és lila színt, valamint csatlakozót, amely Type-C vagy Lighting lehet.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés