hirdetés

A közkedvelt Xiaomi Mijia zseblámpa újra kuponozható

3 fokozatban állítható színhőmérséklet és fényerősség

hír
A közkedvelt Xiaomi Mijia zseblámpa újra kuponozható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-24

A Xiaomi Mijia zseblámpája, amely idén mutatkozott be, nemcsak a kompakt kialakítása miatt fog gyorsan a kedvenceink közé kerülni – sokkal több van benne. Az állítható színhőmérséklet mellett a fényereje is testreszabható, akár 1000 lumenig, ami lehetővé teszi, hogy 150 méter távolságra világítson. Nemcsak hangulatfényként használható, vagy felakasztva tábori lámpaként, de SOS-jelzést is képes leadni. A nagy kapacitású akkumulátor akár 30 órás üzemidőt biztosít, így hosszabb éjszakai kalandjaid során sem kell a lemerüléstől tartanod.

A zseblámpát egy 3100 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátor táplálja, amely maximálisan 30 óra üzemidőt biztosít. Ez gondoskodik arról, hogy a zseblámpa hosszú ideig használható legyen gyakori újratöltés nélkül. Ezenkívül a zseblámpa házát úgy tervezték, hogy IP65 tanúsítvánnyal víz- és porálló legyen, sőt a töltőportot puha gumisapkával látták el a további védelem érdekében, így alkalmas a szabadtéri változékony időjárási viszonyok esetén való használatra. Egy másik érdekes funkció a rejtett kampós kialakítás az alján, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felakaszd különböző körülmények között, például kempingezéskor. Ezáltal a Mijia zseblámpa nemcsak sokoldalú világítóeszköz, hanem a szabadtéri tevékenységek praktikus kiegészítője is lesz.

A Banggood BGCMP102 kuponjával most 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a multifunkciós világítóeszköz. Ebben már a szállítási költség is benne van, így nem kell egyéb költségekkel számolnod.

hirdetés