hirdetés

A Foursun bikázós kompresszor megmenthetett volna

A legjobb útitárs: Foursun zsebbika

hír
A Foursun bikázós kompresszor megmenthetett volna 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-09

Ma már a legtöbb autó hangjelzéssel tudatja, ha leállítottuk a motort és kinyitottuk a vezetőoldali ajtót, ha bekapcsolva maradt a világítás. Ennek én nagyon tudok örülni, mert amilyen figyelmetlen vagyok, néhányszor már tuti lemerítettem volna az akkumulátort. Az elképesztő az, hogy még így is sikerült ez a mutatvány egyszer. Nos, ha akkor nálam lett volna a Foursun bikázó kompresszora, nem indul el az a máig emlékezetes dominó-effektus, amit az égve felejtett lámpa okozott.

Legfontosabb jellemzője a 4000 amperes csúcsteljesítmény. A 26 800 mAh-s kapacitású akkumulátor gondoskodik arról, hogy a készülék mindig készen álljon a használatra, még extrém körülmények között is, mint például a -20 és 60 °C közötti hőmérséklet. Ez a megbízható eszköz különösen jól jön a téli hónapokban vagy hosszabb utak alkalmával, amikor az autó akkumulátora váratlanul lemerülhet, illetve az olyan letehetetlen helyzetekben, amibe én kevertem magam. A beépített légkompresszor egy másik remek funkciója ennek a kitnek. A 150 PSI maximális nyomás és a 45 liter/perc légáramlás lehetővé teszi, hogy mindössze 3 perc alatt teljesen felfújj egy normál autógumit. A barométer pedig automatikusan szabályozza a légkompresszort, így elkerülheted a túlfújást vagy az alulfújást. A készülék sokoldalúságának köszönhetően nemcsak autókhoz, hanem kerékpárokhoz, motorkerékpárokhoz, labdákhoz és strandeszközökhöz is használható.

Az okos kis ketyere a gyorstöltés terén sem marad alul. A két USB-port (12 és 18 W-os) lehetővé teszi, hogy feltöltsd telefonodat vagy egyéb eszközeidet, míg a DC-port más autós kiegészítők számára is energiát biztosít. Ez a funkció különösen hasznos lehet hosszabb utak során, amikor több kütyü egyidejű használata is szükséges. Az eszköz további praktikus tulajdonsága az 5 W-os LED-vészvilágítás. Az LCD-kijelző pedig mindig pontosan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és a töltési folyamatot, így könnyedén nyomon követheted a készülék állapotát. A biztonságra sem kell külön figyelmet fordítanod, mivel a készüléket biztonsági kábelekkel szerelték fel. Ezek a magas minőségű aranyozott csipeszek beépített védelmi áramkörrel rendelkeznek, amely megakadályozza a túláramot, a rövidzárlatot, a túlterhelést, a túlfeszültséget és a túltöltést, így biztosítva a maximális biztonságot minden használat során.

Kompakt kialakításának és hordtáskájának köszönhetően könnyen tárolható az autóban, így mindig kéznél van, ha szükség van rá. Most kedvező áron elérhető a Banggoodnál, a BGec042f  kuponkódért cserébe mindössze 31 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, így nemcsak praktikus, hanem gazdaságos választás is minden autós számára. További költséggel nem kell számolni, ráadásul gyorsan meg is érkezik európai raktárból.

hirdetés