hirdetés

A Douxlife GC-RC03 gamer szék igazi masszőr fillérekért

A nyakadtól kezdve, egészen a hátadon át, végig a combodig ellazít, mindezt 34 400 Ft-ért

hír
A Douxlife GC-RC03 gamer szék igazi masszőr fillérekért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-16

A Douxlife GC-RC03 gamer szék első ránézésre egy szokásos nyak- és derékpárnás, dönthető háttámlás, ergonomikusan kialakított ülőalkalmatosság, aminek az ülés- és a kartámasz magassága is állítható, illetve kihúzható az elejéből egy lábtámasz. Amivel azonban lenyomja a konkurenciáját az a masszázsmotora, ami nyaknál, a háton, a deréktájon és a comboknál is képes ellazítani. Mindezért most csak 34 400 forintot kérnek, ez egy messzemenően megérős ajánlat.

A Douxlife GC-RC03 gamer masszázsszéke remek választás az elgémberedett testrészek ellazítására, munkákhoz és játékhoz is ajánlott. A Rendkinai909  kuponkóddal 34 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a fekete-piros változatot Banggoodról. Ráadásul cseh raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással fog érkezni.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más forgószékeket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés