hirdetés

A BlitzWolf BW-FYE16 kijelzős füles ára 8000 Ft alá esett

Színes kijelzős töltőtok, jó üzemidő és zajszűrés

hír
A BlitzWolf BW-FYE16 kijelzős füles ára 8000 Ft alá esett 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-23

Idén dobta piacra a BlitzWolf a BW-FYE16 fülesét, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend, így mindig örülünk, ha jó árért tudjuk ajánlani neked. Sikerét főként a színes kijelzős, informatív töltőtokjának, elég jó üzemidejének és aktív zajszűrő technológiájának köszönheti. Illetve a kényelmes, in-ear kialakítású fülesei mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az ára még talán sosem volt ilyen kedvező. A Banggoodon most 7600 forintért lecsaphatsz rá, ha pedig egyből kettőt veszel még nagyobb a kedvezmény.

Egyetlen feltöltéssel akár 7 órányi zenehallgatást ígér a gyártó, de a töltőbölcsővel együtt ez sokkal többre kitolható, viszont minden attól függ, milyen mértékben használod a zajcsökkentő funkciót. Tölteni a Type-C portján keresztül tudod, a szükséges kábelt pedig megtalálod a csomagban.

A sokat tudó BlitzWolf BW-FYE16 ára szerencsére nem szállt el. A BGee987a  kuponkód alkalmazásával most 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek egy darabért a Banggoodon, de ha mindjárt kettőt rendelnél, akkor 14 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz a végösszeg.

hirdetés