hirdetés

A Baseus 7 az 1-ben kocka elosztó 11 000 Ft alatt vihető

3 darab AC aljzattal, 2 darab USB-A és 2 darab USB-C csatlakozóval

hír
A Baseus 7 az 1-ben kocka elosztó 11 000 Ft alatt vihető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-06

Mindig túl kevés a konnektor és sorban állva várakoznak a lemerülés szélén álló eszközeid egy szabad hely reményében, igaz? A Baseus pofás kocka alakú elosztójával ennek véget vethetsz. Nemcsak, hogy 3 darab hagyományos AC aljzatot kapott, de 2-2 darab USB-A és Type-C csatlakozót is, ráadásul szimultán, egyszerre használhatod mindegyiket. Az USB portokon maximum 30 W leadására képes. Emeld magasabb szintre a munkaterületed ezzel a kompakt, de erős 7 az 1-ben kockával, most 10 600 forintért!

A BGa654e9  kuponkóddal most 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető Banggoodról ez a különleges kütyü, ingyenes szállítással.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés