hirdetés

8 ezerért ajándék a Boost2 hajvágó

Állítható fejű, vezeték nélküli trimmelő

hír
8 ezerért ajándék a Boost2 hajvágó 1

Forrás: Ranvee

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-22

Sokan szeretik otthon intézni a hajvágást, igazítást, hiszen így egy csomót lehet spórolni, ráadásul időpontot sem kell foglalni a fodrászhoz. Persze ehhez kis gyakorlás is kell, de már rengetegen belejöttek a nyírásba. Most a Boost2-t jó áron tudjátok megrendelni a Ranvee-ről.

Kerámiából készült kopásálló vágófejjel rendelkezik, amely sima és gyors vágást biztosít, minimalizálva a haj tépését. Az R-alakú lekerekített sarkok pedig megvédik a bőrt a sérülésektől, így a hajvágás folyamata nemcsak hatékony, hanem biztonságos és kényelmes is. A levehető vágófej egyszerű tisztítást tesz lehetővé, így a készülék hosszú távon is higiénikus marad.

A Ranvee akciójában, a D6N11A47Q2NX  kuponkódért cserébe, most csak 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Boost2 hajvágó, más költség nincs.

hirdetés