hirdetés

4300 forinttól vihetők a Xiaomi digitális rajztáblái

Szuper ajándék sulikezdésre nem csak kicsiknek, jegyzeteléshez és rajzoláshoz is jó

hír
4300 forinttól vihetők a Xiaomi digitális rajztáblái 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-15

Hamarosan becsöngetnek és szeretnéd gyerkőcödet meglepni valami ajándékkal, hogy megjöjjön a kedve a sulikezdéshez? Minden gyerek szeret rajzolni, így az otthonokat gyakran ellepi a sok rajzlapra vetett mestermű. Ha szeretnéd kicsit csökkenteni a papír mennyiségét a lakásban, okos alternatíva lehet erre egy digitális rajztábla. Ezen eszközök népszerűsége töretlen, és a Xiaomi Mijia 10 és 13,5 colos, nagy LCD rajztáblái különösen kiemelkednek a kínálatból. A Sulifeszt 2024 keretében most mindössze 4300 és 5800 Ft-ért lehetnek a tiéid kuponjaink felhasználásával.

Az eszközök rendkívül energiatakarékosak, mivel csak törléskor használnak áramot, így a gombelem évente egyszeri cseréje elegendő.

A rajztáblákhoz mellékelt stylus toll könnyű, mindössze 7 grammos, és mágnesesen rögzíthető a készülékek oldalára, így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. A könnyű hordozhatóság érdekében a rajztáblák vékonyak, mindössze 7,2 mm vastagak, és alig foglalnak helyet a táskában.

A Xiaomi Mijia 10 colos LCD rajztábla a Rendkinai924  kuponnal 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 13,5 colos változat pedig a Rendkinai925  kuponnal 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el a Sulifeszt 2024 akció keretében. Ha egy praktikus, környezetbarát és sokoldalú eszközt keresel a mindennapi jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz, ez a digitális tábla lesz a számodra megfelelő!

hirdetés