hirdetés

34 ezer a N-one Npad Plus tabletért semmiség

Megbízható tablet, áron alul

hír
34 ezer a N-one Npad Plus tabletért semmiség 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-22

Ha szeretnétek egy megbízható táblagépet vásárolni anélkül, hogy vagyonokat költenétek, érdemes szemügyre venni az N-one kínálatát. Az NPad Plus modell most különösen kedvező áron, 34 000 forintért érhető el Sulifeszt akciónkban, a Banggoodon, kupon használatával. A 10,36 hüvelykes tablet MTK8183 processzorral, 8 GB memóriával és 128 GB tárhellyel rendelkezik.

A NPad Plus 7500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így egész nap használhatod az eszközt anélkül, hogy aggódnod kellene a töltés miatt. Akár munkához, akár szórakozáshoz használod, ez a tablet megbízható társ lesz, amely mindig készen áll. A tablet széleskörű kapcsolódási lehetőségekkel is rendelkezik, beleértve a WiFi, Bluetooth, GPS (GPS+Beidou+Galileo+Glonass), valamint OTG-támogatást. A Type-C port gyors adatátvitelt és egyszerű töltést biztosít, míg a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet bármikor meghallgathasd.

Az N-one NPad Plus tablet tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egy erős, de megfizethető tabletet keresnek a mindennapokra. A Sulifeszt akciónkban, a BG5076d6  kuponkódért 34 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg.

hirdetés