hirdetés

20 ezerrel olcsóbb az ACGAM JSZ-3 motoros íróasztalkeret

ACGAM JSZ-3 motorosan állítható asztal: figyelmes megoldás az egészséges és hatékony munkavégzéshez

hír
20 ezerrel olcsóbb az ACGAM JSZ-3 motoros íróasztalkeret 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-15

Az ACGAM JSZ-3 motorosan állítható asztalkeret kiváló választás mindazok számára, akik az íróasztalnál a kényelem és az egészséges testtartás mellett szeretnének hatékonyabbá válni. A motoros állíthatóságának köszönhetően az asztal magassága könnyedén változtatható, lehetőséget biztosítva arra, hogy munka közben váltogathasd az ülő és álló pozíciókat, ami különösen fontos az egészséges gerinctartás megőrzése érdekében. Ráadásul a Sulifeszten 20 ezerrel olcsóbb mint egy hete!

Az állítható asztal tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik hosszú órákat töltenek munkával, tanulással. A különböző magasságok és pozíciók közötti váltás elősegíti a helyes testtartást, csökkenti a hátfájást és növeli a munka hatékonyságát.

Ha egészségesebbé és kényelmesebbé szeretnéd tenni a munkakörnyezeted, az ACGAM JSZ-3 motorosan állítható asztal kiváló választás számodra. A Sulifeszt akciónkban, a Geekbuyingon most 68 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg az NNNRENDELJKINAIT210  kuponkódot beírva.

hirdetés