hirdetés

15 000 Ft alatt az AZDOME M01 PRO autós kamera szett

Ultra széles látószögű menetrögzítő szett szuper áron a Banggood születésnapján

hír
15 000 Ft alatt az AZDOME M01 PRO autós kamera szett 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-09

Manapság már szinte minden járműben találkozhatsz menetrögzítő kamerákkal. Ez egyrészt növeli az autósok biztonságérzetét, másrészt egy baleset során hasznos lehet a videós bizonyíték. Az AZDOME M01 PRO modellje elöl-hátul érzékelőkkel, 3 hüvelykes IPS kijelzővel és 150 fokos ultraszéles látószöggel rendelkezik. Ráadásul a Bangood Anniversary jóvoltából kuponunkkal kedvezményesen megszerezheted, így nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod érte.

Az alapértelmezett Loop módjának köszönhetően a felvett anyag megszakítás nélkül tárolódik a memóriakártyán, tárhely betelés esetén automatikusan felülírva a régebbi fájlokat. Sok egyéb menetrögzítő kamerához képest nagy előnye a parkolási üzemmódja, mely a kamera aksijának és a mozgásérzékelőjének hála, akkor is készíti a felvételeket, amikor az autódat a parkolóban pihenteted. Megspórolsz magadnak egy pár nyomozós Facebook posztot, hogy vajon kié volt az a piros járgány, aki meghúzta a verda oldalát és még cetlit sem hagyott.

Minden felelősségteljes autótulajdonosnak ajánljuk ezt a kompakt, könnyen kezelhető, középkategóriás, de megfelelő minőségű menetrögzítő kamerát. A BGAnnivM01P kuponunkkal, most bomba áron, 14 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért rendelheted meg szállítási költségek nélkül a Banggood oldaláról.

hirdetés