hirdetés

12 000 Ft alatt az MLOVE P3 kültéri Bluetooth hangszóró

Vidd magaddal a zenét bárhová!

hír
12 000 Ft alatt az MLOVE P3 kültéri Bluetooth hangszóró 1

Forrás: AliExpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-12

A zene mindig is fontos szerepet játszott az életemben, és ha te is így vagy vele, akkor valószínűleg egyet értesz velem abban, hogy amikor a szabadban töltjük az időt, egy jó hangszóró akkor is elengedhetetlen. Az MLOVE P3 hordozható Bluetooth hangszóró ebben az esetben szuper választás lehet. Ez az egészen jó minőségű hangszóró nemcsak ár/érték arányának megfelelő hangzással bír, hanem rengeteg extra funkciót is kínál, amelyek egyedülálló élménnyé teszik a zenehallgatást.

A Micro SD kártya támogatásnak köszönhetően könnyedén létrehozhatod a saját lejátszási listádat, és az USB-C port révén egyszerűen csatlakoztathatod a hangszórót eszközeidhez. Az MLOVE P3 támogatja a népszerű formátumokat, így MP3, WMA, WAV, FLAC és APE fájlokat is lejátszhatsz vele. A 3700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor segítségével pedig közepes hangerőn akár 12 órán keresztül élvezheted a zenét. Akár túrázás közben, akár szabadtéri összejöveteleken, az MLOVE P3 bárhová veled tart.

A hangszóró egy Type-C töltőkábellel érkezik. Jelenleg 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg az SMLOVE02  és RendeljFS3  kuponkódok együttes használatával az AliExpressről. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés