hirdetés

12 000 Ft alatt az Anker Soundcore 2 Bluetooth hangszóró

Akár 24 órás üzemidő egyetlen töltéssel

hír
12 000 Ft alatt az Anker Soundcore 2 Bluetooth hangszóró 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-13

Ha egy megbízható, kompakt és egészen erőteljes hangszórót keresel, amely bárhová elkísér, akkor az Anker Soundcore 2 tökéletes választás. Ez a hordozható eszköz nemcsak szuper hangzásával hódít, hanem strapabíró kialakításának köszönhetően akár a legzordabb körülmények között is megállja a helyét. Hosszú üzemidejével biztosítja, hogy a zene mindig veled legyen – otthon, útközben vagy éppen a természetben. Az ára is igen baráti, kuponunkkal most 11 500 Ft-ért lehet  tiéd!

Ha két Soundcore 2 hangszórót párosítasz, még nagyobb hangerőt vagy valódi sztereó hangzást is élvezhetsz – ez a funkció csak az újabb verzióval működik. 5200 mAh-s Li-ion akkumulátora gondoskodik arról, hogy akár 24 órán át élvezhesd a kedvenc zenéid. A töltés USB-kábelen keresztül történik, így bárhol könnyen feltöltheted. Az AUX bemenet révén Bluetooth nélküli eszközöket is csatlakoztathatsz, így szinte bárhol használhatod ezt a sokoldalú hangszórót.

Az Anker Soundcore 2 hangszóró mellett egy micro USB töltőkábel is érkezik a csomagban. Jelenleg csak fekete színben érhető el Magyarországi szállítással, a RendeljFS3  kuponkód használatával, most mindössze 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással lehet a tiéd!

hirdetés