hirdetés

1000 lumenes, Astrolux E1 kulcstartó lámpa pár ezerért

Aksis, kulcstartó méretű, mégis 1000 lumenes fényerővel 100 méterre is elvilágít

hír
1000 lumenes, Astrolux E1 kulcstartó lámpa pár ezerért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

Rég nem döbbentem le ennyire, mint most, amikor elolvastam az Astrolux E1 kulcstartó elemlámpájának a specifikációját. Egy aprócska méretbe befért egy egész jó akku, 1000 lumen fényerő, többféle LED fény és fokozatmód, illetve még egy sziréna hang is vészhelyzetekre. Beltéri és kültéri használatra is tökéletesen alkalmas. Kulcskarikára akasztva, csuklópánttal karra kötve, vagy övre tűzve veled tarthat a legvadabb kalandok során is. Mindezért csak 6000 forintot kell fizetned, elképesztően jó ajánlat.

1100 mAh kapacitású akkumulátora lemerülés esetén Type-C kábellel bármilyen USB-A portos eszközzel, laptoppal vagy power bankkel újratölthető körülbelül 2,5-3 óra alatt.

A Banggoodon látni fogod, hogy háromféle lámpa közül is választhatsz, ezek között a különbség a következő:

  • A típus: fehér fény, 2 darab LH351B LED + 2 darab UV fény
  • B típus: fekete házban fehér fény, 2 darab LH351B LED + piros fény 2 darab 3535 LED-del
  • C típus: fluoreszkáló házban fehér fény 2 darab LH351B LED + piros fény 2 darab 3535 LED-del

Bármelyiket is választod csak 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned, ha használod a BGAnniv117  kuponkódot, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés