hirdetés

10 000 Ft alatt a Baseus 5 portos Type-C dokkolója

Ints búcsút a port hiánynak a Baseus 5 az 1-ben type-c hubjával!

hír
10 000 Ft alatt a Baseus 5 portos Type-C dokkolója 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-15

Legtöbbünknek ismerős érzés a millió-egy kábel ki-be dugdosása a laptopunkba. Szörnyen bosszantó, igaz? A kábelkáosz megszüntetésére és a csatlakozási lehetőségek bővítésére kínál remek megoldást a Baseus 5 portos, Type-C hubja. Használatához csak a laptopod USB Type-C portjához kell csatlakoztatnod az eszközt, így máris kapsz 5 portot egyért cserébe. Mindig lesz helye az összes perifériádnak. RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron, 9900 forintért rendelhető kuponnal. 

Ezzel a gondosan megválogatott 5 portos felállással szinte kompromisszummentesen használhatod a laptopodat. Az NNNRENDELJKINAIT207  kuponkóddal most 9900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg Geekbuyingról, minimális, 100 forintos szállítási költséggel.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más hubokat is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés