hirdetés

Ma reggel indult az Aliexpress Fall Savings

Óriási áresés cunamira felkészülni

hír
Ma reggel indult az Aliexpress Fall Savings 1

Forrás: Aliexpress

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Nem csak a naptár szerint ért véget a nyár, de az Aliexpress is bekészítette az őszi akciós árait és ma reggel 9-kor útjára is indította az Aliexpress Fall Savings keretén belül. Az őrület 7 napon át fog tartani, ez idő alatt rengeteg szuper áras termékre csaphatsz le, a cikkben adunk kosárértéktől függően felhasználható, mindenre érvényes kuponkódokat, illetve a szokásos coin kedvezmények is végig adottak lesznek. Lássuk is a további részleteket!

Ha nem tudod, hogy mit szeretnél vásárolni, akkor irány az Aliexpress esemény főoldalára, itt összegyűjtötték a szerintük legjobban megérős cuccokat, illetve, ezen a lapon mindenki aszerint látja a termékeket, amiket ő maga szokott böngészni az oldalon. Ezért is nagyon jó az Aliexpress, mert könnyen meg lehet találni a felmerülő alternatívákat. Ha pedig csak a pár dolláros kütyükre fáj a fogad, akkor javaslom a mobilapp használatát, ott pedig alul-középen van a Choice menü, ami tele van hasznos termékekkel, amiket most különlegesen jó áron lehet megvásárolni. A főoldalon kívül még az alábbi gyűjtőoldalakat érdemes meglátogatni:

Aliexpress Bestsellers
Aliexpress Top Brands

Az akció már fut, viszont szeptember 18-án, reggel 9 órakor véget fog érni, így érdemes figyelned, hogy le ne maradj az extra ajánlatokról!

hirdetés