hirdetés

Bogist M1 Elite tulajdonosok figyelem! TŰZVESZÉLY!

Figyeljétek az emaileket és ártalmatlanítsátok az aksikat!

hír
Bogist M1 Elite tulajdonosok figyelem! TŰZVESZÉLY! 1

Forrás: Depositphotos

Atika
írta: Atika
2024-09-18

Egy olvasónk jelezte felénk, hogy emailt kapott a Geekbuyingtól, miszerint a a Bogist M1 Elite elektromos roller akkumulátora több felhasználó esetében is technikai gondokkal küzd, amely biztonsági kockázatokat rejt magában. A webshop azt kéri a felhasználóktól, hogy ne használják a rollert és instrukciókat is küldtek az akkumulátor pakk áramtalanításához. Akár a Geekbuyingról, akár más webshopról vásároltatok Bogist M1 Elite elektromos rollert, vegyétek fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a további teendőkkel kapcsolatban.

Frissítés: Megkerestük a Banggoodot az ügyben, akik felvették a kapcsolatot a Bogisttal. A gyártó elmondása szerint 2-3 tűzesetről van tudomásuk, amelyek során a gond visszavezethető volt felhasználói hiába, ugyanis a korábban elázott és beázott rollereket próbálták meg feltölteni, ami soha nem ajánlott. A gyártó kivizsgálta a problémát és arra jutott, hogy a Bogist M1 Elite akkumulátorai biztonságok. Ha valaki töltési hibát tapasztal, a Banggood ügyfélszolgálatával vegye fel a kapcsolatot, akik küldenek alkatrészt a rollerhez.

Frissítés 2: A Banggood és a Bogist közös vizsgálat során arra jutott, hogy a május és június hónapban eladott Bogist M1 Elite elektromos rollerek esetében valóban akkumulátor problémák léptek fel. A Banggood minden érintett vásárlóval felveszi a kapcsolatot, akiknek ugyanazt az ártalmatlanítási procedúrát ajánlják, valamint küldenek egy új, hibamentes akkumulátorpakkot is.

hirdetés