hirdetés

Hírek

BlitzHome szuvidáló ismét akcióban
Banggoodblitzhomekonyhai kisgépkuponsousvideSV2209

BlitzHome szuvidáló ismét akcióban

Az okos variáns sem drága

írta: SonkaMod2024.04.26.

Nem hiszem, hogy nagyon elterjedt lenne a szuvidálás a háztartásokban, pedig egy viszonylag egyszerű és nagyon jó főzési metódusról van szó. A lényege, hogy alacsony hőfokon, zacskóban, vákuum alatt készül el az étel, így pedig finomabb és táplálóbb lesz, mint a magas hőfokon főzéskor. A hátulütője, hogy kell hozzá egy szuvidáló gép, viszont a BlitzHome SV2209 remek választás erre, ami olcsó is. Kétféle verzió elérhető, az egyiket okostelefonos applikációval is lehet vezérelni.

Egy megfizethető robotporszívó, ami alaposan feltöröl
AliexpressMideaMidea S9robotporszívó

Egy megfizethető robotporszívó, ami alaposan feltöröl

A Midea M9 komoly tudással rendelkezik

írta: Raven962024.04.26.

Sok robotporszívó a gyártó leírása alapján felmosásra is képes, de ez általában inkább csak feltörlésnek nevezhető. Ennek oka, hogy egyik sem tud akkora vízmennyiséggel és erővel felmosni, ahogyan azt egy ember csinálná, viszont a Midea M9 sokkal ügyesebb ezen a téren konkurenciáinál. Egy nagy felmosóronggyal rendelkezik, amit egy szőnyeg érzékelésekor automatikusan megemel, illetve alapvetően erősebben nyomja rá a padlóra, így alaposabban tisztít a megszokottnál. Ezen felül számos okosságra képes, így megérős választás AliExpressről, alig 65 000 Ft-ért.

Az E-bike Feszt legolcsóbb 350 W-os rollere csak 77 700 Ft
BanggoodbogistE-bike Feszt 2024elektromos rollerm1 elite

Az E-bike Feszt legolcsóbb 350 W-os rollere csak 77 700 Ft

Városban ideális

írta: SonkaMod2024.04.26.

Ezen a héten nagyon nagyot szólt az elektromos járművekkel telített E-bike Feszt, aminek a keretein belül egy csomó roller és bicikli akciósan vihető. A kínálat bővült pár termékkel, így egy újonnan felvett modell lett a Bogist M1 Elite. Olyan jó árat sikerült kitalálnunk rá, hogy ezzel a legolcsóbb 350 wattos roller lett a palettán. Egyszerű városi cirkálóról van szó, amit nem az erdőben csapatásra terveztek, de településen belül jól használható. A motorja 350 wattos, 360 Wh-s akkumulátora van, a hatótávja pedig nagyjából 30 km. 77 700 Ft-ért nagyon jó vétel.

A Ugreen CM520 tökéletes Airtag alternatíva baráti áron
AirtagAliexpressnyomkövetőugreenUgreen CM520

A Ugreen CM520 tökéletes Airtag alternatíva baráti áron

Csak almás termékekkel kompatibilis

írta: Raven962024.04.26.

Rettentően nyomasztó érzés, amikor nem találod a pénztárcádat vagy a lakáskulcsodat, esetleg nyaralás során elveszik egy komplett táskád vagy bőröndöd. Az ilyen kellemetlen helyzetek megelőzésére tökéletes választás egy Apple Airtag, amivel az egyetlen baj az, hogy aranyáron mérik, viszont a Ugreen CM520 ennek egy budget alternatívája. Csak Apple termékekkel kompatibilis és az Airtaghez hasonlóan a Lokátor applikációt használja, nem mellesleg AliExpressről most nagyon olcsón rendelhető.

A Jigoo C500 állóporszívó elintézi a hajszálakat
ÁllóporszívóGeekbuyingJigoo C500

A Jigoo C500 állóporszívó elintézi a hajszálakat

A fejet a LED lámpa mellett gubancolódásmentes kialakítással vértezték fel

írta: Bagi2024.04.26.

A Jigoo fókuszában a takarítóeszközök állnak, a kínálatában találtok állóporszívókat és több atkaporszívót is. Most a 33 kPa szívóerejű C500 állóporszívóhoz kaptunk kupont a Geekbuyingtól. Praktikus tulajdonsága, hogy a 2200 mAh-s akkumulátort el tudjátok távolítani egy mozdulattal, így nemcsak a töltés lesz kényelmesebb, hanem az üzemidőt meg is duplázhatjátok. A fémcsöve hajlítható, ezáltal a legszűkebb helyekről is eltávolíthatjátok a koszt. Lengyel raktárból, költségmentes szállítással kapjátok kézhez.

Rendelhető a OnePlus Pad Go táblagép
GshopperkuponOnePlus Pad Gotáblagéptablet

Rendelhető a OnePlus Pad Go táblagép

A Gshopperen kuponozni is tudjátok

írta: Bagi2024.04.26.

A Gshopper termékei közül most egy újdonságot hoztunk nektek. A OnePlus Pad Go tablet csak tavaly ősz óta kapható, itthon nem is találkozhattok vele. A 28,85 cm-es képátló már filmezéshez is elég jó, a 8000 mAh-s akkumulátor pedig hosszú üzemidőt kínál, ha lemerült, akkor 33 wattal lehet gyorsan tölteni. Bár nemrég jelent meg a kütyü, már kuponnal kínálják, így érdemes lehet lecsapni rá.

Többféle lézeres távolságmérő, kuponnal, a Mileseey-től
Aliexpresslézeres távolságmérőmileseey

Többféle lézeres távolságmérő, kuponnal, a Mileseey-től

írta: Atika2024.04.26.

A lézeres távolságmérők sokáig olyan drágák voltak, hogy csak jól menő vállalkozók tudták őket beszerezni, azonban pár éve már sok megfizethető és közben mégis pontos eszközt lehet megvásárolni. Kínából meg aztán pláne, tele az Aliexpress ilyenekkel, a Mileseey készüléke azonban több verzióban is elérhető, az értékelések között pedig volt, aki a kiváló mérési pontosságra is kitért. Van applikációval kiegészített és egyszerűbb darab is, az ára pedig nem ver senkit a földhöz, a legolcsóbb ugyanis már 6100 Ft-tól elérhető a JMR7BP7OTUKL  kuponnal és némi coinnal.

Xiaomi vezeték nélküli töltők a TomTopról
50W-os töltő55W-os töltőTomtopvezeték nélküli töltésvezeték nélküli töltőállványXiaomi

Xiaomi vezeték nélküli töltők a TomTopról

Két típust is olcsóbban rendelhettek meg

írta: Bagi2024.04.26.

Ha már unjátok a rengeteg kábelt, érdemes egy vezeték nélküli töltőre beruháznotok. A TomTopról most két leértékelt Xiaomi modellt vásárolhattok meg, amiket a csendes hűtőventilátoron kívül elláttak rengeteg féle biztonsági védelemmel is. A telefont állítva helyezhetitek rájuk, így simán tudjátok olvasgatni a kijelzőt. Választhattok az 50 és az 55 wattos modell között, az előbbihez kábel és hálózati töltő is jár.

Már kapható a OnePlus Watch 2 Gshopperen
GshopperOkosóraOnePlusoneplus watch

Már kapható a OnePlus Watch 2 Gshopperen

Sokat javult az első generáció óta

írta: Atika2024.04.26.

Az első OnePlus Watch elég nagy bukás volt, sajnos a saját fejlesztésű rendszerrel felszerelt okosórájuk nagyon sok ponton volt fájdalmasan rossz, annak ellenére, hogy nagyon csinosan nézett ki. Azonban voltak jó tulajdonságai is, a OnePlus pedig meghallgatta a kritikákat és a rossz dolgokat kigyomlálva megalkotta a OnePlus Watch 2-t. Az idén megjelent okosórán már a Google Wear OS-e fut, de akad ennél nagyobb érdekesség is ebben a készülékben. Itthon 133 090 Ft-ért kapható, a Gshopperen viszont egy kuponnal már 84 000 Ft-ért megrendelhetitek, extra költségek nélkül.

Rendelj kínait itthonról: Akaso Brave 4 Pro sportkamera
AkasoAkaso Brave 4 ProakciókameraAlzasportkamera

Rendelj kínait itthonról: Akaso Brave 4 Pro sportkamera

Bátraké a világ

írta: Raven962024.04.25.

A tartósan jó idő közeledtével egyre több sportolásra és szabadtéri tevékenységre lesz lehetősége az embernek, így nem érdemes sokat ülni otthon. Ha a mozgékonyságon felül még kreatív is vagy és szeretnéd megmutatni másoknak az elért teljesítményedet vagy csak szívesen visszanéznéd egymagadban, ahogy biciklivel lezúzol egy hegyoldalon, akkor egy sportkamera kötelező választás. Ezek alapvetően nem olcsó mulatságok, viszont az Akaso Brave 4 Pro most baráti áron rendelhető az Alzától, így nem érdemes kínai oldalról beszerezni.

hirdetés